Inghetata cu spanac din: spanac, banane, nuci, polen, vanilie. Ingrediente: 4 banane decojite şi tăiate felii 125 g nuci 2 linguri polen crud 10 g frunze de baby spanac 1 linguriţă esenţă de vanilie 2 linguri pudră de matcha Mod de preparare: Se pun bananele într-un recipient cu capac şi se lasă la congelator […]
Inghetata de pepene galben cu frisca din: pulpa de pepene galben, zahar, frisca. Ingrediente: 500 g pulpă de pepene galben 3 linguri zahăr 200 ml frişcă lichidă Mod de preparare: Pulpa de pepene pasată bine cu blenderul vertical se pune într-un vas pe foc mic şi se lasă până scade, amestecând continuu; se […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.