Reteta zilei: Inghetata de piersici pe pat de piersici feliate

Printeaza

Inghetata de piersici pe pat de piersici feliate din: piersici, apa, zahar, smantana, extract de vanilie si suc de lamaie.

 

 

Ingrediente:

  • 3 piersici mari, decojite, fără sâmburi, tocat
  • 1/2 cana de apa
  • 3/4 ceasca de zahar
  • 1 cana smantana
  • 1/4 lingurita extract de vanilie
  • 1 linguriţă suc de lămâie

 

Mod de preparare:

Gatiti piersicile cu apa într-o cratiţă acoperită pe foc mediu timp de aproximativ 10 minute Luati de pe foc si incorporati zahărul.

Lăsaţi amestecul la racit la temperatura camerei.

Dupa ce s-a racit dati la blender piersicile fiert impreuna cu smantana, vanilia si sucul de lamaie, Dati la congelator pentru cateva ore.

Serviti pe pat de piersici feliate.

 

Inghetata de piersici pe pat de piersici feliate

Inghetata de piersici pe pat de piersici feliate

 

Pofta buna!

 

 

 

Bagheta cu ciuperci si carne tocata

Bagheta cu ciuperci si carne tocata din: ceapa, ulei, carne tocata, branza topita cu ciuperci, ketchup, ciuperci, sare, piper, castravete, cascaval, bagheta. Ingrediente: o ceapa 2 linguri ulei 350 g carne tocata in amestec 2 cuburi brinza topita cu ciuperci 3 linguri ketchup 100 g ciuperci sare piper 1/2 castravete crud 50 g cascaval 2 […]

Cocktail cu Aperol sau Campari

Cocktail cu Aperol sau Campari din: aperol sau campari, apa minerala, sampanie, gheata. Usor de pregatit, savuros si nemaipomenit ca si aperitiv la o cina romantica.   Ingrediente: 50 ml aperol sau campari 25 ml apa minerala sampanie cuburi de gheata   Mod de preparare: Puneti cateva cuburi de gheata intr-un pahar de vin. Turnati […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.