Desert cu rubarba din: rubarba, suc de portocale, zmeura, gem de zmeura, fulgi de ovaz, nuci, iaurt cu vanilie. Ingrediente: 350gr rubarba 30ml suc de portocale 175gr zmeura 2 linguri gem de zmeura 25gr fulgi de ovaz 25gr nuci 200ml iaurt cu vanilie Mod de preparare: Taiati rubarba bucati. Incalziti sucul de portocale […]
Ceai de rubarba din: rubarba, apa, zahar, miere, ceai verde. Ingrediente: 10 tije de rubarbă 2 l apă 600 g zahăr 10 g miere 8 pliculeţe de ceai verde Mod de preparare: Se dau în clocot 10 tije de rubarbă cu 1 l apă şi 400 g zahăr. Se fierb 4 ore la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.