Reteta zilei: Inghetata de vanilie cu caramel – usor de preparat

Printeaza

Inghetata de vanilie cu caramel din: inghetata de vanilie, caramel.

 

 

Ingrediente:

  • 2 pahare inghetata de vanilie
  • sos de caramel

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Împărțiți înghețată în 4 pahare potrivite.

Inghetata de vanilie cu caramel

Adaugati sos de caramel.

Inghetata de vanilie cu caramel

Serviti imediat.

Inghetata de vanilie cu caramel

Inghetata de vanilie cu caramel

Inghetata de vanilie cu caramel

 

Pofta buna!

 

 

Reteta zilei: Inghetata de banane

Inghetata de banane Ingrediente:  4 banane         Mod de preparare: Tăiați bananele felii subtiri si inghetati timp de 2 ore. Adaugati apoi in blender. Procesati pana se omogenizeaza, cel putin 2-3 minute. Transferati intr-un recipient si dati la congelator 2-3 ore. Serviti rece. Inghetata de banane Savurati! Poate te intereseaza si: Reteta […]

Inghetata de piersici

Reteta zilei: Inghetata de piersici

Inghetata de piersici din: piersici, iaurt, miere, suc de lamaie. Ingrediente:  480gr piersici congelate ½ ceasca de iaurt 3 linguri miere 1 lingura suc de lămâie     Mod de preparare: Puneți piersicile congelate în blender. Adăugați restul ingredientelor. Procesati pana se omogenizeaza. Transferați într-un recipient și dati la congelator timp de 1-2 ore. Serviti […]

Reteta zilei: Inghetata de vanilie cu matcha

Inghetata de vanilie cu matcha din: smantana de cocos, vanilie, menta, matcha, lapte condensat, miere. Ingrediente:  1 cutie smantana de nucă de cocos 2 lingurite vanilie 8 frunze de menta, tocate 2 linguri de pudra matcha ½ ceasca lapte condensat ¼ ceasca miere     Mod de preparare: Bateti smantana rece pana devine pufoasa. Incorporati […]

 

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca din: pulpa de pepene galben, zahar, frisca. Ingrediente: 500 g pulpă de pepene galben 3 linguri zahăr 200 ml frişcă lichidă       Mod de preparare: Pulpa de pepene pasată bine cu blenderul vertical se pune într-un vas pe foc mic şi se lasă până scade, amestecând continuu; se […]

 

 

 

Savurati!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.