Jeleu de visine cu rom din: vişine, gelatina, lamai, iaurt, zahar, rom alb, frisca. Ingrediente: 500 g vişine 10 g gelatină 3 lămâi 500 ml iaurt 100 g zahăr 4 linguri rom alb 300 ml frişcă Mod de preparare: Scoţi sâmburii vişinelor. Razi coaja de lămâie şi storci sucul. Amesteci într-un castron iaurtul […]
Reteta zilei: Jeleu rece de capsuni
PrinteazaJeleu rece de capsuni din: apa, gelatina, suc de capsuni, zahar.
Ingrediente:
- 1 cana apă
- 2 ½ linguri de gelatină granulată
- 3 cesti suc de capsuni
- ¼ ceasca zahăr
Mod de preparare:
Combinați apă și gelatină împreună într-o cratiță. Se încălzește amestecul până la fierbere.
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă. Se adauga suc și zahăr, amestecati bine.
Refrigerați timp de cel puțin o oră.
Serviti rece.
Jeleu rece de capsuni
Savurati!
poate iti place si:
Jeleu de visine cu rom
Mere coapte umplute cu jeleu
Mere coapte umplute cu jeleu din: mere, pere, lapte, zahar, orez, scortisoara, jeleu. Ingrediente: 6 mere mari 2 pere 300 ml lapte 100 g zahăr brun 100 g orez 1 praf de sare scorţişoară zahăr vanilinat 50 g jeleu de pere 20 g unt pentru tavă Mod de preparare: Speli orezul şi îl pui […]
Jeleu de mere cu menta si lamaie
Jeleu de mere cu menta si lamaie din: mere, zahar, apa, menta, lamaie, cidru. Ingrediente: 300 g mere acrişoare 1000 g zahăr gelifiant 1:1 500 ml apă 3 linguriţe de mentă proaspătă sucul de la 1 lămâie 250 ml cidru Mod de preparare: Menta se spală şi peste ea se toarnă 250 ml apă […]
Pofta buna!