Kebab de berbecut cu cartofi din: cartofi, carne de berbecut, ardei gras, usturoi, ulei de masline, lamaie. Ingrediente: 200 g cartofi noi mici 250 g carne de berbecut, taiata in cuburi de 2,5 cm 1 ardei gras rosu, curatat si taiat in bucati 2 catei de usturoi, zdrobiti 1 lingura ulei de masline 1 lamaie, 1/2 […]
Kebab de vita cu legume din: pulpa de vita, usturoi, piper, sare, bulion, ceapa, unt, dafin, supa de oase, vinete, unt, usturoi, cascaval, zahar, faina, lapte. Ingrediente: 750 g pulpă de vită, tăiată cubulete 4 căţei usturoi, tocat mărunt 5 g piper alb pisat 10 g sare 50 g bulion 80 g ceapă tăiată mărunt 75 […]
Kebab de oaie si vita din: carne de vita, carne de oaie, ceapa, piper, coriandru, chimen, piper, unt, lipii, cartofi, rosii, patrunjel verde, ulei de masline si sare. Ingrediente: 500 g carne de vita 500 g carne de oaie 2 cepe 2 lingurite piper alb 2 lingurite coriandru pisat 2 lingurite chimen pisat 2 lingurite piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Delicios, pur si simplu delicios, desi mie nu-mi place carne de miel, imi place cum arata
Unora nu le place mielul deloc, dar kebabul asta de miel arata pur si simplu delicios
Ca bun mai e kebabul 🙂