Reteta zilei: Lasagna cu pui, crema de branza si anghinare

Printeaza

Lasagna cu pui si anghinare din: piept de pui, anghinare, mozzarella, parmezan, rosii uscate, crema de branza, lapte, praf de usturoi, busuioc, foi de lasagna.

 

 

Ingrediente:

  • 2 bucati piept de pui , fiert si maruntit
  • 1 ½ ceasca anghinare, tocate
  • 2 cesti branza mozzarella maruntita
  • 1 cana de parmezan ras
  • ½ ceasca rosii uscate , tocate
  • 2 cutii crema de branza
  • 1 cana de lapte
  • ½ lingurita praf de usturoi
  • ¼ ceasca busuioc proaspat , tocat
  • 12 foi de lasagna, fierte

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C. Intr-un bol combinati carnea de pui , anghinare , 1 ceasca de mozzarella, ½ ceasca parmezan si rosii uscate.

Intr-un blender se amesteca impreuna crema de branza , lapte , praf de usturoi și 2 linguri de busuioc .

Se incorporeaza jumatate din amestecul de lapte in amestecul de pui.

Cealalta jumătate din amestecul de lapte se raspandeste pe partea de jos a unui unui vas termorezistent.

Adaugati 3 foi de lasagna, apoi ⅓ din amestecul de pui .

Repetati procesul. Acoperiti cu branzeturile ramase si se acopera cu folie.

Dati la cuptor pentru 25 minute si apoi indepartati folia .

Se presara restul de busuioc si se mai coace timp de 5 minute.

Scoateți din cuptor si lasati sa se odihneasca cel puțin 5 minute.

Taiati si serviti.

 

Lasagna cu pui, crema de branza si anghinare

Lasagna cu pui, crema de branza si anghinare

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.