Lasagna vegetariana cu tofu din: vinete, spanac, masline, cimbru, busuioc, ulei, tofu, foi de lasagna, lapte de soia, unt, faina, foaie de dafin, crenguta de rozmarin, sare, piper. Ingrediente: Pentru umplutură: 3 vinete 300 g spanac 150 g măsline negre cimbru busuioc 100 ml ulei 50 g brânză tofu 12 foi de lasagna Pentru sos: […]
Reteta zilei: Lasagna cu vinete si pesto
PrinteazaLasagna cu vinete si pesto din: vinete, ulei de masline, sos pesto, ricotta, ou, branza, rosii, busuioc, sare de mare, piper.
Ingrediente:
- 1 vânătă tăiată felii pe lungime
- 2 linguri ulei de măsline
- ½ ceasca sos pesto
- 1 ceasca brânză ricotta
- 1 ou
- 1/2 ceasca brânză
- 5 roșii, tăiate în jumătati
- 1 frunză de busuioc
- sare de mare și piper negru
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Așezați feliile de vinete pe foaia de copt, se stropesc cu ulei de măsline, se presara sare de mare și piper negru.
Coaceți timp de 15 minute. Se lasă să se răcească.
Intr-o tava se aseaza hartie de copt.
Se amestecă intr-un bol ouălele, ricota, brânză și pesto.
Puneți un strat de vinete într-o tigaie, adaugati jumatate din amestecul de pesto si uniformizati.
Repetati procesul.
Se adauga deasupra feliile de rosii.
Lasagna cu vinete si pesto
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Lasagna cu legume si cascaval din: foi de lasagna, morcovi, ardei, broccoli, fasole, smantana, cascaval, unt. Ingrediente: un pachet foi lasagna 2 morcovi 2 ardei graşi o căpăţână broccoli 200 g fasole păstăi 100 ml smântână 50 g caşcaval un praf sare 20 g unt Mod de preparare: Legumele tăiate mărunt se pun la […]
Pofta buna!