Reteta lebar din: ficat de porc, piept de porc, piper, boabe ienibahar, sare, foi de dafin. Ingrediente: 1,5 kg ficat de porc 500 g piept de porc fără os 1 lingură de piper colorat 1 linguriţă de ienibahar boabe 1 lingură de sare grunjoasă 2 foi de dafin maţe de porc groase Mod de […]
Reteta zilei: Lebar ardelenesc
PrinteazaLebar ardelenesc din: ficat de porc, rinichi, slanina, mate de porc, foi de dafin, cuisoare, seminte de ienibahar, boabe de piper, ulei, sare, boia dulce si maghiran.
Lebarul este un tip de cârnat tradițional românesc, care este de obicei făcut din carne de porc, grăsime, usturoi, sare și alte condimente.
Este similar cu cârnații de porc, dar are o consistență mai densă și este adesea servit ca parte a preparatelor tradiționale românești, în special în timpul sărbătorilor de iarnă.
Ingrediente:
- 1 kg ficat de porc
- 4 rinichi
- 250 g slănină
- 1 ceapă maţe de porc
- 2 foi de dafin
- 2 cuişoare
- 1 lingură cu seminţe de ienibahar
- 5-6 boabe de piper
- ulei
- sare
- boia dulce
- maghiran
Mod de preparare Lebar ardelenesc:
Lerbar ardelenesc
Pofta buna!
poate iti place si:
Omleta cu lebar din: unt, oua, lebar, rosii. Ingrediente: 1 lingura unt 2 oua batute 60 gr lebar, pasat cu o furculita 2-3 felii rosii Mod de preparare: Topiti untul, adaugati oul si cand prinde crusta ungeti jumate de omleta cu lebar si asezati deasupra rosiile. Aduceti peste cealalta jumatate de omleta. Intoarceti […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- reteta lebar ardelenesc
- Reteta lebàr
- lebar de porc
- leber reteta
- lebar reteta
- reteta de lebar
bun, bun. Foarte bun lebarul