Supa de legume coapte din: ceapa, cartofi, ardei, usturoi, rosii, lamaie, miere, cimbru, rozmarin, ulei de masline, supa de pui, linte. Ingrediente: ceapă roşie, decojită 2 cartofi dulci mari, decojiţi 2 ardei roşii, tăiaţi mărunt 6 căţei de usturoi 6 roşii, tăiate în felii groase 30 ml suc de lămâie 5 ml miere 4 crenguţe […]
Reteta zilei: Legume aromate coapte
PrinteazaLegume aromate coapte din: sfecla rosie, morcovi, pastarnac, ulei de masline, sare, piper, condimente. Legumele sunt o excelentă sursă de fibre, care ajută la menținerea unui sistem digestiv sănătos și la prevenirea constipației.
Ingrediente:
- 3 sfecle rosii
- 3 morcovi
- 2 radacini pastarnac
- 2 linguri ulei de măsline
- sare și piper, dupa gust
- condimente, dupa gust
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C. Curățați și tăiați legumele.
Adaugati ulei de măsline, sare, piper și condimente si amestecati.
Transferati intr-o tava si dati la cuptor timp de 25 de minute.
Serviti legumele calde.
Legume aromate coapte
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos de mustar si verdeata
Pofta buna!