Legume la tava cu branza de capra si ierburi din: ardei grasi, rosii cherry, ardei iute, branza de capra, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper, ierburi de provence. Ingrediente: 6-8 ardei grasi 250 g rosii cherry 1 ardei iuti 100 g branza de capra 3 linguri ulei de masline 2 linguri otet balsamic sare […]
Reteta zilei: Legume aromate la tava
PrinteazaLegume aromate la tava din: broccoli, ciuperci, dovleac, dovlecel, ardei gras, ceapa rosie, ulei de masline, otet balsamic, usturoi, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
- 2 cesti de broccoli
- 2 cesti de ciuperci
- 2 cesti de dovleac, tocat
- 1 dovlecel, taiat bucati
- 1 dovlecel galben, taiat bucati
- 1 ardei gras rosu, tocat
- 1 ceapa rosie, tocata
- 2 linguri de ulei de masline
- 2 linguri de otet balsamic
- 4 catei de usturoi, tocat
- 1 1/2 lingurite cimbru uscat
- Sare si piper negru proaspat macinat, dupa gust
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C, ungeti o tava cu ulei.
Puneți broccoli, ciuperci, dovleac, dovlecei, ardei și ceapă într-un singur strat in tava.
Adaugati ulei de masline, otet balsamic, usturoi și cimbru, se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust.
Amestecati usor pentru a combina.
Puneți în cuptor și se coace timp de 12-15 minute.
Serviti imediat.
Legume aromate la tava
Pofta buna!
Legume la tava cu branza de capra si ierburi
Ficatei la tava cu legume din: ficatei de pui, vin, ceapa, ulei, ceapa verde, morcovi, ardei, sare, piper, usturoi. Ingrediente: 500 g ficăţei de pui 1 pahar vin alb 1 ceapă 3-4 linguri ulei câteva fire de ceapă verde 2 morcovi 1 ardei mare roşu gras sare piper 3-4 căţei de usturoi sau 1-2 legături […]
Pofta buna!
Ce bine arata legumele aromate
Vreau si eu din legumele astea