Reteta zilei: Legume asortate la gratar

Printeaza

Legume asortate la gratar din: ardei grasi, ceapa, dovlecel, ulei de masline, praf de chimen, praf de chili, sare, sos teriyaki.

 

Ingrediente:

  • 2 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 1 dovlecel
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingurita praf de chimen
  • 1 lingurita praf de chili
  • 1 lingurita de sare
  • 2 linguri de sos teriyaki

 

Mod de preparare:

Curatati si taiati ardeii grasi fasii. Curatati si taiati ceapa julienne. Taiati capetele dovlecelului si taiati fasii.

Incalziti gratarul, ungeti cu ulei de masline, adaugati legumele, presarati ulei si condimente si gatiti cate 5 minute pe fiecare parte. Serviti cu frigarui.

 

Legume asortate la gratar

Legume asortate la gratar

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Orez cu legume la gratar si sos pesto

Orez cu legume la gratar si sos pesto din: roşii, dovlecei, orez cu bobul lung, ardei roşii, ardei galben, sos de soia, ceapă, sare, frunze de rucola. Ingrediente: 4 roşii 4 dovlecei medii 100 g orez cu bobul lung 2 ardei roşii 1 ardei galben 1 lingură cu sos de soia 1 ceapă sare, după gust câteva frunze de rucola, pentru […]

Reteta zilei: Salata de legume la gratar cu vinegreta de otet balsamic

Salata de legume la gratar cu vinegreta de otet balsamic din: grau, seminte de dovleac, ceapa rosie, ciuperca, dovlecei, ardei gras, ulei de masline, sare, piper, otet balsamic, miere, usturoi, salata verde. Poate te intereseaza si: Salata de pui cu orez si avocado Salata calda de legume cu branza prajita Salata de fasole cu paste […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Imi fac cu cohiul legumele astea

  2. Anastasia Alexandra Ciuca

    Foarte bune legumele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.