Băutura Răcoritoare cu un Plus de Savoare și Sănătate – Socata cu ghimbir este o băutură tradițională românească, apreciată pentru gustul său răcoritor și beneficiile pentru sănătate. Adăugarea ghimbirului oferă un plus de aromă și un efect revigorant, fiind ideală pentru zilele calde de vară. Această rețetă simplă combină florile delicate […]
Reteta zilei: Legume coapte cu bacon si ou prajit
PrinteazaLegume coapte cu bacon si ou prajit din: ulei, cartofi, ceapa, ardei gras, usturoi, bacon, oua, patrunjel.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de floarea-soarelui
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 ardei gras rosu
- 3 catei de usturoi
- 8 felii de bacon
- 4 oua
- 2 linguri patrunjel
Mod de preparare:
incalzeste cuptorul la 200C. Puneti baconul pe gratar, gatiti aproximativ 8-10 minute. Incalziti cuptorul la 200C.
Maruntiti legumele. Asezati cartofii pe o foaie de copt intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper si presarati 1 lingura de ulei.
Amestecati usor si dati la cuptor timp de 10 minute.
Scoateti tava si adaugati ceapa, ardei gras si usturoiul peste cartofi.
Mai stropiti cu ulei si presarati sare si piper, dati la cuptor si gatiti inca 10 minute.
Aranjati legumele rumenite pe farfurii de servire, se adauga baconul, patrunjel si ou prajit in ulei.
Legume coapte cu bacon si ou prajit
Pofta buna!
Un fel de mâncare tradițional și savuros ideal pentru mesele de familie sau pentru ocazii speciale. Această rețetă combină suculența cărnii de găină cu aroma intensă a ciupercilor, creând un fel de mâncare echilibrat și plin de savoare. Prepararea acestui fel de mâncare necesită atenție și răbdare, dar rezultatul final va fi […]
Ce bine arata legumele cu ou!