Ceai de Valeriană Clasic pentru Relaxare din: radacina de valeriana, apa, miere sau lamaie. Ceaiul de valeriană este apreciat pentru proprietățile sale relaxante și este adesea utilizat pentru a ajuta la reducerea stresului și anxietății, precum și pentru a îmbunătăți calitatea somnului. Valeriana este o plantă cu flori care crește în Europa și Asia și […]
Reteta zilei: Legume coapte
PrinteazaLegume coapte din: cartofi rosii, usturoi, ceapa, ardei gras, ulei de masline, unt, sare condimentata, piper cayenne, sare, piper.
Poate te intereseaza si Legume coapte cu aroma de usturoi
Ingrediente:
- 2 kg cartofi rosii, cuburi
- 4 căței de usturoi, tocat
- 2 cepe tocate
- 2 ardei grasi verzi, curatati si tocati
- 2 ardei grasi rosii, curatati si tocati
- 1/4 cană ulei de măsline
- 1/2 baton unt, topit
- 1 linguriță sare condimentată
- 1/2 linguriță piper cayenne
- sare și piper negru, proaspat macinat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Într-un castron mare, amestecati împreună cartofi, usturoi, ceapa, ardei gras verde, ardei gras rosu, ulei de măsline, unt, sare condimentată, piper cayenne, sare și piper.
Se transfera intr-o tava de cuptor, coaceți pentru 20-25 de minute, amestecand de 2 ori in timpul coacerii.
Mariti temperatura la 250C si mai coaceti aproximativ 15 minute.
Se presara cu sare si piper si se servesc cu friptura, dupa preferinta.
Legume coapte
Pofta buna!
Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant
Somon la Gratar cu Mustar și Miere: Deliciul Dulce-Picant din: fileuri de somon, mustar de dijon, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, patrunjel. Această rețetă de Somon la Grătar cu Sos de Mustar și Miere reprezintă un amestec perfect între aromele dulci și picante, transformând somonul într-o bucată de artă culinară. Cu o crustă […]
Bravo! imi place