Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos
PrinteazaLegume la cuptor cu sos din: broccoli, ciuperci, cartofi, ulei de masline, scortisoara, nucsoara, struguri rosii, miere, sare, piper.
Ingrediente:
- 3 capete de broccoli, rupt buchețele
- 200-300gr ciuperci, feliate
- 6 cartofi , cuburi
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 1 lingurita nucsoara macinata
- 2 cesti de struguri rosii, fara samburi
- 1 lingura miere
- 1 varf de cutit sare si piper proaspat macinat
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Aranjati legumele pe o foaie de copt intr-o tava si stropiti cu ulei.
Se presara cu scortisoara si nucsoara . Adaugati sare și piper.
Aranjați struguri de pe o foaie de copt separata . Se stropesc cu ulei .
Dati la cuptor ambele tavi 30-40 de minute. Puneti strugurii intr-un blender.
Adaugati miere și procesati pana la omogenizare.
Serviti legumele coapte cu sos de struguri.
Legume la cuptor cu sos
Pofta buna!