Reteta zilei: Legume la cuptor cu sos

Printeaza

Legume la cuptor cu sos din: broccoli, ciuperci, cartofi, ulei de masline, scortisoara, nucsoara, struguri rosii, miere, sare, piper.

Legume la cuptor cu sos

 

Ingrediente:

  • 3 capete de broccoli, rupt buchețele
  • 200-300gr ciuperci, feliate
  • 6 cartofi , cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • 1 lingurita nucsoara macinata
  • 2 cesti de struguri rosii, fara samburi
  • 1 lingura miere
  • 1 varf de cutit sare si piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Aranjati legumele pe o foaie de copt intr-o tava si stropiti cu ulei.

Se presara cu scortisoara si nucsoara . Adaugati sare și piper.

Aranjați struguri de pe o foaie de copt separata . Se stropesc cu ulei .

Legume la cuptor cu sos

Dati la cuptor ambele tavi 30-40 de minute. Puneti strugurii intr-un blender.

Adaugati miere și procesati pana la omogenizare.

Serviti legumele coapte cu sos de struguri.

Legume la cuptor cu sos

Legume la cuptor cu sos

Legume la cuptor cu sos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.