Vin din Piersici – Prepararea vinului din piersici este o modalitate minunată de a valorifica acest fruct dulce și suculent, oferindu-ți o experiență de gust unic, cu note delicate și fructate. Vinul din piersici este ideal pentru ocazii speciale, picnicuri sau pur și simplu pentru a te răsfăța cu o băutură răcoritoare în zilele calde. […]
Reteta zilei: Legume la gratar pe bagheta prajita
PrinteazaLegume la gratar pe bagheta prajita din: ananas, ardei gras, praz, ardei iute, porumb, ghimbir, menta, coriandru, suc de lamaie, sare, piper si bagheta prajita.
Ingrediente:
- 1 ananas, decojit si taiat felii
- 1 ardei gras rosu, fara seminte, taiat in jumatate
- 3 fire praz
- 1 ardei iute, taiat pe jumatate, fara seminte
- 1 ceasca de porumb
- 1 lingura ghimbir
- 3 crengute de menta proaspata
- 1/3 ceasca frunze proaspete de coriandru
- 2 linguri suc de lamaie
- Sare si piper proaspat macinat
- 1 bagheta prajita
Mod de preparare:
Se incalzeste gratarul. Puneti feliile de ananas, ardeiul gras, ardeiul iute, porumbul, si prazul pe gratar. Stropiiti cu ulei de masline si presarati sare.
Gatiti cateva minute pe fiecare parte. Scoateti pe o farfurie, lasati sa se raceasca cateva minute.
Intr-un robot de bucatarie puneti toate legumele, cu exceptia porumbului, ghimbirul, menta, coriandrul, sucul de lamaie, sare si piper dupa gust.
Procesati cateva secunde, nu trebuie sa devina piure. Se toarna intr-un castron si se amesteca cu porumbul. Serviti cu bagheta prajita pe gratar.
Legume la gratar pe bagheta prajita
Pofta buna!
Borș Savuros de Ardei Umpluți cu Orez
Borș Savuros de Ardei Umpluți cu Orez – Perfect pentru zilele răcoroase, acest borș este o mâncare hrănitoare, care aduce pe masă tradiția culinară românească într-o formă rafinată și reconfortantă. Timp de pregătire: 30 minute Timp de gătire: 60 minute Timp total: 1 oră și 30 minute Ingrediente: Pentru 6 porții: Pentru umplutură: 6 ardei […]
Like!
Arata foarte bine legumele la gratar!