Reteta zilei: Legume la gratar
PrinteazaO reteta de Legume la gratar din: zucchini, vinete, ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, arpagic, sare si piper.
Ingrediente:
- zucchini
- vinete
- ceapa
- ulei de măsline
- usturoi tocat
- cimbru
- arpagic
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taiati legumele felii mai groase. Se pun într-un castron. Incingeti gratarul, dati legumele cu sare, piper, cimbru si arpagic.
Stropeste legumele cu ulei. Se condimenteaza cu usturoi tocat.
Lasati cateva minute pe fiecare parte. Serviti legumele calde. Se poate adauga putin branza (de care preferati) peste ele.
Legume la gratar
Pofta buna!
Ce bine arata legumele
Foarte bune legumele la gratar
Si mie-mi plac si as folosi un mujdei de usturoi din ala frecat cu ulei si niste smantana 🙂