Reteta zilei: Legume la gratar

Printeaza

O reteta de Legume la gratar din: zucchini, vinete, ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, arpagic, sare si piper.

 

Legume la gratar

Legume la gratar

Ingrediente:

  • zucchini
  • vinete
  • ceapa
  • ulei de măsline
  • usturoi tocat
  • cimbru
  • arpagic
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati legumele felii mai groase. Se pun într-un castron. Incingeti gratarul, dati legumele cu sare, piper, cimbru si arpagic.

Legume la gratar

Stropeste legumele cu ulei. Se condimenteaza cu usturoi tocat.

Legume la gratar

Lasati cateva minute pe fiecare parte. Serviti legumele calde. Se poate adauga putin branza (de care preferati) peste ele.

Legume la gratar

Legume la gratar

 

Legume la gratar

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Foarte bune legumele la gratar

  2. Si mie-mi plac si as folosi un mujdei de usturoi din ala frecat cu ulei si niste smantana 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.