Legume la Grătar cu Sos de Cimbru din: dovlecel, vanata, ardei, ciuperci, ulei, sare, piper. Bucurați-vă de gustul intens și aroma plăcută a legumelor proaspete cu această rețetă simplă de legume la grătar, îmbogățite cu un sos de cimbru și ulei de măsline. Această preparare nu doar că este delicioasă, dar vine și cu multiple […]
Reteta zilei: Legume cu sos aromat
PrinteazaLegume cu sos aromat din: morcovi, pastarnac, ulei de masline, unt, zahar, cartofi noi, ceapa, supa, sos worcestershire, pasta de tomate, mustar dijon, dafin, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 225gr morcovi
- 225gr radacina de pastarnac
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura unt
- 1 lingura zahar
- 450gr cartofi noi
- 225gr ceapa mica, curatata
- 440ml supa
- 1 lingura sos worcestershire
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingurita mustar dijon
- 2 frunze de dafin
- sare si piper
- patrunjel tocat, pentru servire
Mod de preparare:
Curatati morcovii si pastarnacul si taiati bucati potrivite.
Intr-o cratita incalziti uleiul, untul si zaharul, amestecati pana se dizolva zaharul.
Incorporati cartofii, ceapa, morcovii si pastarnacul. Sotati 10 minute.
Amestecati supa, sosul, pasta de tomate si mustarul intr-un bol.
Adaugati peste legume, amestecati si adaugati apoi frunzele de dafin.
Gatiti 30 de minute, acoperit.
Scoateti frunzele de dafin, asezonati cu sare si piper, dupa gust si serviti legumele calde, garnisite cu patrunjel.
Legume cu sos aromat
Pofta buna!
Orez Negru cu Legume și Nuci din: orez negru, apa, ulei, ceapa, ardei, dovlecel, nuci, sare, piper, patrunjel. Orezul negru, cunoscut și sub numele de „orezul împăraților”, este o alegere nutritivă și sofisticată pentru cei care doresc să adauge un strop de exotism și eleganță în meniul lor cotidian. Bogat în antioxidanți, fibre și proteine, […]
O sa fac si eu legumele cu sos