Tocăniță de soia cu legume din: granule de soia, ceapa, usturoi, morcovi, ardei gras, rosii, pasta de tomate, ulei de masline, supa de legume, boia de ardei dulce, cimbru, sare, piper, frunze de patrunjel. Granulele de soia adaugă o cantitate semnificativă de proteine și fibre în preparat, ceea ce o face potrivită pentru vegetarieni și […]
Reteta zilei: Legume in sos de soia
PrinteazaLegume in sos de soia din: morcovi, ridiche alba, ceapa, usturoi, ghimbir, apa, zahar, sos de soia, condimente, ulei, orez.
Ingrediente:
- 4 morcovi tocați
- 1/2 ridiche alba tocata
- 1 ceapă tocată
- 1 catel de usturoi tocat
- 1 lingură de ghimbir tocat
- 2 cani apă
- 2 lingurițe zahăr
- 5 lingurițe sos de soia
- condimente, dupa gust
- 2 lingurițe ulei
- orez fiert, pentru servire
Mod de preparare:
Pregatiti legumele.
Într-o cratita, la foc mediu, se adaugă ulei, ghimbir, usturoi și soia. Gatiti timp de 2 minute si adaugati ceapa.
Gatiti timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați legumele și gătiți timp de 2 minute.
Incorporati apă. Se amestecă si asezonati cu condimente, dupa gust.
Se aduce la fierbere și se fierbe timp de 30 de minute.
Serviți cu orez.
Legume in sos de soia
Pofta buna!
poate iti place si:
Soia cu legume la tigaie din: soia granulata, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare, ardei gras, piper negru, sos de soia, suc de lamaie, apa. Soia este o sursă bogată de proteine, carbohidrați, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale. 100 de grame de soia conțin aproximativ 36 de grame de proteine, 30 de grame de carbohidrați, […]
Pofta buna!