Legume sote cu orez brun din: sos de stridii, sos de soia, otet, apa, zahar brun, ulei de susan, tofu, salata, mazare, ardei iute, usturoi, ulei de masline, orez brun.
Ingrediente:
3 linguri sos de stridii
2 linguri sos de soia
½ lingura otet
1 lingură de apă
1 lingurita zahar brun
1 linguriță ulei de susan
150gr tofu
1 salata chinezeasca
16 pastai mazăre
1/2 ardei iute
2 catei usturoi, zdrobit
1 lingură ulei de măsline
1 cana orez brun fiert
Mod de preparare:
Se amestecă împreună sosul de stridii, sosul de soia, otetul, apa, uleiul de susan și zahărul într-un castron mic.
Pastrati deoparte.
Se încălzește o tigaie, se adaugă 1 lingură de ulei și se rumenesc mazărea și ardeiul iute timp de 2 minute.
Adăugați usturoiul, tofu și salata și amestecați încă 2-3 minute.
Opriți focul, adăugați amestecul de sosuri și omogenizati. Serviti cu orez.
O reteta delicioasa de legume sote din: vanata, ciuperci, rosii, porumb, ardei gras, ceapa, usturoi, naut, ulei de masline, vin alb, sare, piper, busuioc, smantana. Ingrediente: o vânătă 200 g ciuperci 4 roşii 200 g porumb baby doi ardei graşi două cepe 4 căţei de usturoi o conservă de năut 100 ml ulei de măsline […]
Legume sote din: cartofi, broccoli, sparanghel, sunca, sare, piper, patrunjel. Ingrediente: 1,2 kg cartofi 600 g amestec concelat de broccoli si sparanghel 400 g sunca sare piper 2 lingri patrunjel tocat Mod de preparare: Se spală cartofii şi se fierb într-o cantitate mică de apă cu sare tmp de cca. 25 min. Se încălzesc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.