Legume la tigaie cu sos de soia din: ulei, ulei de susan, usturoi, ghimbir, morcovi baby, broccoli, sparanghel, ceapa verde, fasole verde, sos de soia, suc de mere, seminte de susan.
Ingrediente:
1 lingura ulei
1 lingurita ulei de susan
1 catel de usturoi
2.5cm radacina ghimbir
225gr morcovi baby
350gr broccoli, rupt buchetele
175gr sparanghel, maruntit
2 fire ceapa verde
175gr fasole verde, rupta bucati
2 linguri sos soia
1 lingura suc de mere
1 lingura seminte de susan, prajite
Mod de preparare:
Incalziti uleiurile intr-o tigaie, adaugati usturoiul si sotati 2 minute.
Adaugati ghimbirul, morcovii, broccoli si sparanghel si gatiti 4 minute.
Adaugati ceapa si fasolea verde si mai gatiti inca 2 minute.
Incorporati sosul de soia si sucul de mere si mai gatiti 1-2 minute.
Presarati semintele de susan si serviti legumele calde.
Tigaie de legume cu piept de pui din: piept de pui, ardei capia, ciuperci brune, usturoi, ulei de masline extravirgin, vin alb, oregano, boia afumata, sare si piper. Ingrediente: ½ piept de pui 2 ardei capia 2 dovlecei 250 g ciuperci brune 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline extravirgin ½ ceașcă vin […]
Creveti cu paste si legume la tigaie din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, unt, sos de soia. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi congelaţi 2 tije de ţelină 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi 200 g paste scoici 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare piper […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.