Reteta zilei: Legume la tigaie cu sos de soia

Printeaza

Legume la tigaie cu sos de soia din: ulei, ulei de susan, usturoi, ghimbir, morcovi baby, broccoli, sparanghel, ceapa verde, fasole verde, sos de soia, suc de mere, seminte de susan.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 catel de usturoi
  • 2.5cm radacina ghimbir
  • 225gr morcovi baby
  • 350gr broccoli, rupt buchetele
  • 175gr sparanghel, maruntit
  • 2 fire ceapa verde
  • 175gr fasole verde, rupta bucati
  • 2 linguri sos soia
  • 1 lingura suc de mere
  • 1 lingura seminte de susan, prajite

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiurile intr-o tigaie, adaugati usturoiul si sotati 2 minute.

Adaugati ghimbirul, morcovii, broccoli si sparanghel si gatiti 4 minute.

Adaugati ceapa si fasolea verde si mai gatiti inca 2 minute.

Legume la tigaie cu sos de soia
Incorporati sosul de soia si sucul de mere si mai gatiti 1-2 minute.

Legume la tigaie cu sos de soia
Presarati semintele de susan si serviti legumele calde.

Legume la tigaie cu sos de soia

Legume la tigaie cu sos de soia

Legume la tigaie cu sos de soia

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tigaie de legume cu piept de pui

Tigaie de legume cu piept de pui din: piept de pui, ardei capia, ciuperci brune, usturoi, ulei de masline extravirgin, vin alb, oregano, boia afumata, sare si piper. Ingrediente: ½ piept de pui 2 ardei capia 2 dovlecei 250 g ciuperci brune 2 căței de usturoi 2 linguri ulei de măsline extravirgin ½ ceașcă vin […]

 

 

Creveti cu paste si legume la tigaie

Creveti cu paste si legume la tigaie din: creveti, telina, ardei, morcovi, porumb, paste, unt, sos de soia. Ingrediente: 300 g creveţi decorticaţi congelaţi 2 tije de ţelină 1 ardei capia 2 morcovi 1/2 conservă de porumb dulce, ştiuleţi 200 g paste scoici 3-4 linguri cu sos de soia 1 lingură cu unt sare piper […]

 

Legume colorate la tigaie

Legume colorate la tigaie din: ceapa, usturoi, rosii, ardei, vinete, zucchini, ulei, mustar, chimion, sare, piper, busuioc, lemongras, seminte. Ingrediente: 3 cepe roşii 2 căţei de usturoi câte 2 vinete şi zucchini mici 4 rosii cărnoase 2 ardei graşi 4 linguri de ulei de susan sare piper proaspăt măcinat boabe de muştar praf de chimion 1-2 […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.