Linguine cu sos de ghimbir, spanac si busuioc din: linguine, ulei de masline, usturoi, ghimbir, lapte de cocos, zahar, suc de lamaie, sare, piper, fulgi de ardei rosu, busuioc, spanac.
Ingrediente:
500gr linguine
1/2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi, tocat
2 1/2 linguri ghimbir proaspat, tocat
1 cutie lapte de cocos
2 lingurite zahar
2 lingurite suc de lamaie
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper negru
fulgi de ardei rosu
Frunze de busuioc
Frunze de spanac
Mod de preparare:
Aduceti o oala mare de apa sarata la fiert si gatiti pastele al dente. Scurgeti si pastrati deoparte.
Intr-o tigaie mare sotati in ulei usturoiul si ghimbirul aproximativ 3-5 minute.
Adaugati lapte de cocos, zahar, suc de lamaie, sare , piper si fulgi de ardei rosu.
Se amesteca bine si se aduce la o usoara fierbere la foc mediu. Se adauga spanacul.
Se acopera si se fierbe timp de aproximativ 5 minute.
Se transfera intr- un blender, adaugati busuioc si se proceseaza pana la omogenizare.
Transferati din nou in tigaie, incorporati pastele, lasati cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi serviti.
Linguine cu sos de ciuperci din: unt, ciuperci, branza mascarpone, parmezan, smantana, sare, piper si linguine. Ingrediente: 2 linguri unt 2 cesti ciuperci tăiate în felii subţiri 250 g branza mascarpone parmezan ras 1/4 ceasca de smantana sare si piper dupa gust 1 punga linguine Mod de preparare: Gatiti ciupercile in unt la foc […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.