Reteta zilei: Linguine cu spanac si anghinare

Printeaza

Linguine cu spanac si anghinare din: unt, usturoi, supa de pui, lapte, sare, piper, linguine, spanac, anghinare, parmezan.

 

Ingrediente: 

  • 2 linguri unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1.5 cesti supa de pui
  • 1.5 cesti lapte
  • ¼ linguriță de sare
  • piper proaspăt macinat
  • 240gr linguine
  • 120gr spanac
  • 1 cutie inimi de anghinare
  • ¼ cană parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Tocati usturoiul si adăugați-l intr-o tigaie adâncă cu unt. Gatiti usturoi timp de un minut sau două.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare
Adaugati supa de pui, lapte, sare, piper și pastele. Acoperiti cu un capac.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_02
Lasati sa fiarba la foc mic 12 minute, amestecand la fiecare 3-4 minute.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_03

Intre timp maruntiti anghinarele.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_04

Opriti focul si incorporati spanacul.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_05

Amestecati, apoi incorporati anghinarele.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_06

Se presara 2 linguri de parmezan ras, apoi se amestecă ușor.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_07

Garnisiti cu inca 2 linguri de parmezan, apoi serviti.

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_08

Linguine cu spanac si anghinare

Linguine_cu_spanac_si_anghinare_08

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Linguine cu pesto de năsturel şi migdale

O reteta de Linguine cu pesto de năsturel şi migdale din: spaghete, nasturel, usturoi, parmezan, fulgi de migdale, ulei de masline, zeama de lamaie si zahar. Ingrediente: 200 g de lingurine sau spaghete 85 g de nasturel 1 catel de usturoi, tocat grosier 25 g de parmezan, jumatate ras, jumatate feliat foarte subtire 50 g […]

 

Linguine cu sos rece

O reteta de linguine cu sos rece din: rosii, busuioc verde, ulei de masline, patrunjel, menta, coaja de portocale, usturoi, piper, linguine si parmezan. Ingrediente: 1,3 rosii prunisoara curatate de seminte si tocate 25 g busuioc verde tocat 4 linguri ulei de masline 4 linguri frunze de patrunjel verde tocate 2 linguri menta verde tocata […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.