Caracatiță cu linte și roșii cherry – este o rețetă mediteraneană sofisticată și nutritivă, perfectă pentru o masă echilibrată și plină de savoare. Această combinație de fructe de mare și leguminoase oferă un echilibru ideal de proteine, fibre și vitamine, fiind o alegere excelentă pentru cei care doresc să savureze o masă sănătoasă și delicioasă. […]
Reteta zilei: Linte cu ceapa si rosii
PrinteazaLinte cu ceapa si rosii din: linte, apa, praf de coriandru, praf de chimen, ulei, seminte de chimen, ceapa, pasta de ghimbir cu usturoi, rosii, sare, coriandru proaspat.
Ingrediente:
- 1 cana linte, inmuiata in apa timp de 30 minute
- 3-4 cani apa
- 2 lingurite praf de coriandru
- 1 lingurita praf de chimen
- 1 1/2 lingurita ulei
- 3/4 lingurita seminte de chimen
- 1/2 cana ceapa, tocata
- 2 lingurite pasta de ghimbir cu usturoi
- 3/4 ceasca rosii, tocate
- sare, dupa gust
- coriandru si orez fiert pentru servire
Mod de preparare:
Gatiti lintea cu praf de coriandru, praf de chimen si apa. Se incalzeste uleiul si se adauga semintele de chimen.
Adaugati ceapa si pasta de ghimbir.
Dupa ce s-a fiert ceapa, se adauga rosiile.
Fierbeti pana se inmoaie rosiile, apoi incorporati amestecul de linte si sare.
Adaugati apa, daca este necesar.
Fierbeti la foc mic timp de aproximativ 6-8 minute si garnisiti cu coriandru.
Se serveste cu orez.
Linte cu ceapa si rosii
Pofta buna!
Carne de Strut cu Salata de Linte si Ceapa Rosie
Carne de Strut cu Salata de Linte si Ceapa Rosie – un preparat nutritiv, perfect pentru cei care doresc sa exploreze noi orizonturi culinare. Carnea de strut, cunoscuta pentru textura sa frageda si continutul scazut de grasimi, se combina perfect cu salata de linte si ceapa rosie, oferind un echilibru excelent intre proteine, fibre si […]