Macaroane gratinate cu cascaval din: macaroane, unt, faina, oua, cascaval, lapte, pesmet, sare. Ingrediente: 500 g macaroane 120 g unt 2 linguri făină 3 ouă 150 g caşcaval 300 ml lapte 2 linguri pesmet sare Mod de preparare: Se fierb macaroanele în apă cu sare. Se scurg, se spală cu apă rece şi se […]
Reteta zilei: Macaroane cu sos de unt si spanac
PrinteazaMacaroane cu sos de unt si spanac din: macaroane, unt, faina, lapte, parmezan, pesto, sare, piper, spanac.
Ingrediente:
- 2 cani macaroane
- 2 linguri de unt
- 2 linguri de făină
- 2 cani lapte
- ½ ceasca parmezan ras
- ¼ ceasca pesto
- ½ linguriță de sare
- piper
- 500gr spanac
Mod de preparare:
Fierbeti pastele al dente si scurgeti intr-o strecuratoare.
Intre timp pregatiti sosul, se adaugă untul și făina într-un vas mic.
Se încălzesc până când se formează o pastă cremoasă și începe să fiarba usor timp de 1 minut.
Incorporati laptele si bateti cu telul la foc mic pana se incorporeaza si se ingroasa. Opriti focul.
Adaugati parmezan si pesto si amestecati pana se omogenizeaza. Asezonati cu sare si piper.
Incorporati pastele si spanacul intr-o cratita. Se toarnă sosul peste.
Se amestecă bine.
Se serveste preparatul imediat.
Macaroane cu sos de unt si spanac
Pofta buna!
Macaroane la cuptor cu costita si rosii
Macaroane la cuptor cu costita si rosii din: macaroane, costita, ceapa verde, sos de branza, mustar cu boabe intregi, cascaval, rosii. Ingrediente: 350 g macaroane 8 felii costita rupta 4 fire ceapa verde, taiata felii 500 ml sos de branza 2 linguri mustar cu boabe intregi 100 g cascaval razuit 6 rosii, taiate in doua […]
Pofta buna!
Alea sunt macaroane, ca nu prea seamana cu niste macaroane