Reteta zilei: Macrou prajit

Printeaza

Macrou prajit din: macrou, curcuma, coriandru, praf de ardei iute, pasta de ghimbir cu usturoi, branza dulce, sare ulei, ceapa rosie, verdeata, lamaie.

 

Ingrediente: 

  • 1 macrou
  • 1 lingura curcuma
  • 1 lingura coriandru
  • 3 linguri praf de ardei iute
  • 1 lingura pasta de ghimbir cu usturoi
  • 3 linguri branza dulce
  • sare
  • ulei
  • ceapa rosie, verdeata si lamaie, pentru servire

 

 

 

Mod de preparare:

Curatati pestele de solzi.

Se adaugă condimentele intr-un bol si se amestecă bine.

Macrou_prajit

Se unge pestele cu amestecul de condimente. Lasati la marinat timp de 2-3 ore sau peste noapte la rece.

Incalziti ulei intr-o tigaie si prajiti pestele pe ambele parti.

Macrou_prajit_02

Se serveste pestele cald cu ceapa rosie, verdeata si lamaie.

Macrou_prajit_03

Macrou prajit

Macrou_prajit_03

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Pateu de macrou cu paine prajita

Pateu de macrou cu paine prajita din: macrou afumat, branza, coaja si suc de lamaie, patrunjel si paine. Ingrediente: 300 g macrou afumat, fara oase si piele 300 g branza tartinabila coaja si sucul de la 1 lamaie mica, plus cateva sferturi de lamaie pentru servit 1 legatura de patrunjel, tocat 4 felii de paine […]

Macrou cu masline si capere

Macrou cu masline si capere

Macrou cu masline si capere din: macrou, faina, rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 kg macrou 2 linguri de făină 3-4 roşii 50 g măsline 50 g capere 20 g zahăr 10 ml oţet 1 legătură de tarhon 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de mărar sare piper   […]

 

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet

Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet. Macroul este un pește marin aparținând familiei Scombridae, care include și alte specii cunoscute, cum ar fi tonul și bonito. Denumirea științifică a macroului comun este “Scomber scombrus“. Familia: Scombridae Genul: Scomber Specii: Scomber scombrus (macroul comun) Aspectul Fizic Caracteristic Macroul este cunoscut pentru corpul […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.