Pateu de macrou cu paine prajita din: macrou afumat, branza, coaja si suc de lamaie, patrunjel si paine. Ingrediente: 300 g macrou afumat, fara oase si piele 300 g branza tartinabila coaja si sucul de la 1 lamaie mica, plus cateva sferturi de lamaie pentru servit 1 legatura de patrunjel, tocat 4 felii de paine […]
Reteta zilei: Macrou prajit
PrinteazaMacrou prajit din: macrou, curcuma, coriandru, praf de ardei iute, pasta de ghimbir cu usturoi, branza dulce, sare ulei, ceapa rosie, verdeata, lamaie.
Ingrediente:
- 1 macrou
- 1 lingura curcuma
- 1 lingura coriandru
- 3 linguri praf de ardei iute
- 1 lingura pasta de ghimbir cu usturoi
- 3 linguri branza dulce
- sare
- ulei
- ceapa rosie, verdeata si lamaie, pentru servire
Mod de preparare:
Curatati pestele de solzi.
Se adaugă condimentele intr-un bol si se amestecă bine.
Se unge pestele cu amestecul de condimente. Lasati la marinat timp de 2-3 ore sau peste noapte la rece.
Incalziti ulei intr-o tigaie si prajiti pestele pe ambele parti.
Se serveste pestele cald cu ceapa rosie, verdeata si lamaie.
Macrou prajit
Pofta buna!
poate iti place si:
Macrou cu masline si capere din: macrou, faina, rosii, masline, capere, zahar, otet, tarhon, patrunjel, marar, sare, piper. Ingrediente: 1 kg macrou 2 linguri de făină 3-4 roşii 50 g măsline 50 g capere 20 g zahăr 10 ml oţet 1 legătură de tarhon 1 legătură de pătrunjel 1 legătură de mărar sare piper […]
Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet
Macroul: Beneficii, Contraindicații, Rețete și Valori Nutriționale – Ghid Complet. Macroul este un pește marin aparținând familiei Scombridae, care include și alte specii cunoscute, cum ar fi tonul și bonito. Denumirea științifică a macroului comun este “Scomber scombrus“. Familia: Scombridae Genul: Scomber Specii: Scomber scombrus (macroul comun) Aspectul Fizic Caracteristic Macroul este cunoscut pentru corpul […]
Pofta buna!