Reteta zilei: Mamaliga prajita cu carnati si spanac

Printeaza

Mamaliga prajita cu carnati si spanac din: carnati, ulei de masline, mamaliga, spanac, sos de rosii, mozzarella, patrunjel.

 

Ingrediente:

  • 3-4 cârnați
  • 1 lingura ulei de măsline
  • 16 felii groase de mamaliga
  • 1 punga spanac
  • 1 borcan sos de rosii
  • mozzarella, rasa
  • patrunjel, pentru servire

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Se încălzește o tigaie.

Adăugați cârnați și rumeniti.

Scoateți din tigaie si pastrati deoparte.

In tigaie se adaugă o lingură de ulei de măsline și feliile de mamaliga.

Prajiti cate 2 minute pe fiecare parte.

Se toarnă sos intr-un vas termorezistent, adaugati jumatate din feliile de mamaliga, apoi jumatate din carnati si spanac.

Repetati procesul, si presarati mozzarella. Dati la cuptor timp de 30-40 minute. Se decoreaza cu patrunjel si se serveste.

 

Mamaliga prajita cu carnati si spanac

Mamaliga_prajita_cu_carnati_si_spanac_04

Pofta buna!

 

 

 

 

Mamaliga cu branza de burduf si oua ochiuri

Mamaliga cu branza de burduf si oua ochiuri din: malai, apa, lapte, branza, unt, oua, costita sau slanina afumata, sare. Ingrediente: 300 g mălai 1 l apă 1 cană cu lapte 1/2 brânză de oi frământată sau brânză de burduf 2 linguri cu unt 6 ouă 6 felii de costiţă sau slănină afumată sare   […]

Mamaliga cu branza, unt si oua ochiuri la cuptor

Mamaliga cu branza, unt si oua ochiuri la cuptor din: apa, malai, sare, unt, telemea, oua, smantana. Ingrediente: 1,5 l apă 400 g mălai sare 3 linguri cu unt 300 g brânză telemea dată pe râzătoare sau brânză frământată de oi 2 ouă 3 linguri cu smântână   Mod de preparare: Faceţi o mămăligă obişnuită […]

Mamaliga cu carne tocata la cuptor

Mamaliga cu carne tocata la cuptor din: malai, carne tocata, morocov, ceapa, telina, rosii in bulion, vin alb sec, ulei, sare, piper, parmezan. Ingrediente: 250 g mălai 300 g carne tocată 1 morcov 1 ceapă 2 fire ţelină 3 roşii în bulion 250 ml vin alb sec 2 linguri ulei sare piper parmezan ras Mod […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu am mancat mamaliga prajita pana acum

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.