Mamaliga cu urda la cuptor din: malai, apa, branza, cas, urda, unt. Ingrediente: 1 kg mălai 3 l de apă 200 g brânză de burduf 300 g caş 250 g urdă sare 4 linguri cu unt Mod de preparare: Faceţi o mămăligă din apă, care ajunge la punctul de fierbere, mălai proaspăt cernut şi 1 […]
Crochete din mamaliga din: mamaliga, ciuperci, sunca, ficatei de pui, sos alb, cascaval, ou, pesmet, unt. Ingrediente: 0 mămăligă moale 12 ciuperci 100 g şuncă tocată 3 ficăţei de pasăre 100 ml sos alb 2 linguri caşcaval ras ou pesmet unt Mod de preparare: Se pregăteşte o mămăliguţă moale; se face o tocăniţă din ciuperci […]
Mamaliga cu branza, oua si smantana din: malai, unt, oua, branza, smantana, sare. Ingrediente: 500 g mălai 1 pachet de unt 4-6 ouă 300 g brânză grasă de vaci 200-300 g brânză telemea 200 g smântână sare Mod de preparare: Pune la fiert apă, aproximativ 2 l, cu sare, cam cât iei în trei degete. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.