Osso Buco : Tradiție și Rafinament într-o Rețetă Italiană din: gamba de vitel cu os, ceapa, usturoi, vin alb sec, rosii in bulion, morcovi, frunze de dafin, sare, piper, ulei de masline, coaja de lamaie, pasta de tomate. Ingrediente: 4 bucăți osso buco (gamba de vițel cu os) 2 cepe mari, tocate 3 căței […]
Reteta zilei: Mancare de fasole cu ardei iute si quinoa
PrinteazaMancare de fasole cu ardei iute si quinoa din: ulei de masline, ceapa rosie, ardei iute, usturoi, fasole neagra, rosii, ardei iute verde, quinoa, condimente pentru taco, coriandru, supa de legume, smantana, lamaie verde, avocado.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- ½ ceapa rosie, cuburi
- 1 ardei iute, cuburi (fara seminte)
- 3 catei de usturoi, tocat
- 2 cutii de fasole neagra
- 2 cutii rosii
- 1 ardei iute verde, taiat rondele
- 1 ceasca quinoa
- 2 linguri condimente pentru taco
- 2 linguri de coriandru proaspat
- 2 cesti supa de legume
Topping-uri:
- smantana
- felii de lamaie verde
- coriandru
- avocado, cuburi
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie la foc mediu.
Adaugati ceapa cubulete si ardei iute.
Sotati 3-5 minute, apoi se adauga usturoiul tocat.
Sotati 1-2 minute, apoi se adauga intr-o cratita.
Adaugati fasolea neagra, rosii si ardei iute verde.
Adaugati quinoa, condimente si coriandru. Se toarna supa.
Dati focul la mare si gatiti pana se fierb toate ingredientele, amestecand din cand in cand., aproximativ 1 ora si jumatate.
Serviti cu topping, dupa preferinta.
Mancare de fasole cu ardei iute si quinoa
Pofta buna!
Sparanghel cu sos de nuci din: unt, nuci, otet, sparanghel. Sparanghelul este o sursă excelentă de vitamine și minerale esențiale. Conține vitaminele A, C, E și K, precum și vitaminele din complexul B (cum ar fi acidul folic, B6 și riboflavina). De asemenea, furnizează minerale importante, cum ar fi potasiul, fierul, calciul și magneziul. […]
Foarte interesanta mancarea de fasole 🙂