Vinul Romanée-Saint-Vivant: O Bijuterie a Vinurilor Burgundeze – un vin roșu excepțional, provenit din regiunea Burgundia, Franța. Acest vin este cunoscut pentru eleganța sa remarcabilă, complexitatea aromatică și capacitatea extraordinară de îmbătrânire. Provenind dintr-un terroir legendar, Romanée-Saint-Vivant se bucură de o reputație deosebită în lumea vinurilor, fiind unul dintre cele mai apreciate vinuri de Pinot […]
Reteta zilei: Mancare cu fructe de mare
PrinteazaMancare cu fructe de mare din: calamari, midii, creveti, ceapa, morcovi, ardei iute, sos de rosii, vin alb, ulei de masline, sare si piper.
Ingrediente:
- calamari
- midii
- creveţi
- ceapă
- morcovi
- ardei iuti
- Sos de roşii
- Vin alb
- ulei de masline
- Sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se taie legumele si se pun la inmuiat in ulei de masline intr-o cratita potrivita.
Dupa ce s-au inmuiat incorporam sosul de rosii si lasam sa fiarba cateva minute.
Adaugam apoi fructele de mare si un pahar de vin alb si lasam sa fiarba pana ce alcoolul se evapora.
Asezonam cu sare si piper, dupa gust.
Mancare cu fructe de mare
Pofta buna!
Cocktail Grand Marnier and Ginger Ale
Cocktail Grand Marnier and Ginger Ale: Această combinație delicioasă aduce împreună aromele complexe ale lichiorului Grand Marnier și prospețimea răcoritoare a Ginger Ale-ului, rezultând un cocktail simplu, dar sofisticat. Grand Marnier a fost creat în 1880 de Louis-Alexandre Marnier Lapostolle, combinând coniacul fin cu esență de portocale amare. De-a lungul timpului, Grand Marnier a devenit […]
Buna rau mancare asta
As spune ca e interesanta mancare cu fructe de mare, acum nu stiu cat de gustoasa este