Reteta zilei: Mancare de vita cu legume si pesmet

Printeaza

Mancare de vita cu legume si pesmet din: ceapa, morcov, usturoi, carne de vita, sos de rosii, fasole boabe, piept de pui, cimbru, sare, piper, pemest, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 1 ceapa, tocata
  • 1 morcov, ras
  • 1 catel de usturoi , tocat
  • 500gr carne de vita, bucatele
  • 1 cutie sos de rosii
  • 1 cutie fasole boabe
  • ½ bucata piept de pui fiert , tocat
  • cimbru
  • ¼ lingurita sare
  • ¼ lingurita piper negru
  • ½ ceasca pesmet
  • 1 lingura ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o cratita, se adauga aproximativ 1 lingura ulei de masline . Sotati ceapa , morcov si usturoi 5 minute.

Adaugati carnea de vita, se rumeneste, se adauga roșii, fasole , pui , cimbru , sare si piper . Se amesteca .

presara pesmet si se stropeste cu ulei de masline . Dati la cuptor la 200C pentru 30 minute. Serviti mancarea calda.

 

Mancare de vita cu legume si pesmet

Mancare de vita cu legume si pesmet

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Eu nu pun pesmet, tu de ce ai pus?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.