Reteta zilei: Mancarica picanta de fasole cu rasol de porc
PrinteazaMancarica picanta de fasole cu rasol de porc din: rasol de porc, condimente, suc de mere, otet de mere, sos worcestershire, praf de usturoi, sos iute, ardei gras, ceapa, fasole neagra, fasole alba, rosii, sos de rosii, ardie iute, praf de chilli, boia de ardei, chimen, sare.
Ingrediente:
- 1 rasol porc
- condimente dupa gust
- 2 cesti de suc de mere
- 1 cana de otet de mere
- 2 linguri de sos Worcestershire
- 1/2 linguri sos iute
- 1/2 linguri praf de usturoi
- 2 cepe, cuburi
- 1 ardei gras verde, cuburi
- 2 cutii de fasole neagra, clatita si scursa
- 2 cutii de fasole alba, clatita si scursa
- 1 cutie rosii cubulete
- 2 cutii sos de rosii
- 1 cutie ardei iuti in sos adobo
- 2 linguri praf de chili
- 1 lingura boia de ardei
- 1 lingura de chimen
- 1 lingura sare
Mod de preparare:
Frecati carnea de porc cu condimente. Acoperiti cu folie de plastic si bagati la frigider peste noapte.
Combinati sucul de mere, otet de mere, sos Worcestershire, sos iute si praf de usturoi, se toarna intr-o cratita, adaugati carnea de porc, acoperiti si gatiti la foc mic pentru 4-5 ore.
Scoateti din cratita, lasati sa se raceasca si rupeti bucati mici cu ajutorul unei furculite.
Pastrati 4 cesti de lichid in care ati gatitit carnea.
Intr-o tigaie gatiti ceapa si ardeiul gras in 2 linguri de ulei pana se inmoaie.
Adaugati intr-o oala mare, impreuna cu carne de porc si cele 4 cesti de lichid.
Adaugati fasolea, rosiile si sosul de rosii. Se taie ardeii iuti si se adauga in oala impreuna cu sosul adobo.
Adaugati chili, boia de ardei, chimen si sare.
Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul mic si se fierbe, amestecand ocazional, timp de o ora.
Lasati sa se odihneasca si serviti.
Mancarica picanta de fasole cu rasol de porc
Pofta buna!
Ce bine arata mancarica asta
Mancarica asta chiar imi place
Ce tare e mancarica asta
Arata bine mancarica asta
Imi place mancarica de fasole