Mancarica de pui cu morcovi din: pui, morcovi, rosii, ulei, ceapa, sare, piper. Ingrediente: un pui de 1,5 kg 2 kg morcovi 6 roşii 2 foi dafin 5 boabe ienupăr 100 ml ulei o ceapă sare piper Mod de preparare: Se porţionează carnea în bucăţi mici care se presară cu sare şi piper. Se […]
Reteta zilei: Mancarica de pui cu dovleac si rozmarin
PrinteazaMancarica de pui cu dovleac si rozmarin din: dovleac, pulpe de pui, ulei de masline, ceapa, supa de pui, rozmarin, sare, parmezan.
Ingrediente:
- ½ dovleac taiat cuburi
- 2-3 pulpe de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 ceasca supa de pui
- 1 lingura rozmarin , tocat
- 1 lingura de sare
- parmezan pestru servire
Mod de preparare:
Intr-o cratita potrivita se pun dovleacul si ceapa.
Incalziti o tigaie la foc mediu, adaugati ulei de masline si prajiti pulpele cateva minute.
Transferati in cratita.
Se toarna supa de pui, se presara cu sare si rozmarin.
Puneti capacul peste cratita si gatiti la foc mic 3-4 ore, amestecand ocazional.
Serviti cu parmezan.
Mancarica de pui cu dovleac si rozmarin
Pofta buna!
poate iti place si:
Mancarica de pui cu ardei si masline
Mancarica de pui cu ardei si masline din: ulei de măsline, piept de pui fără piele, ardei graşi roşii, măsline negre, suc de lamaie, busuioc. Ingrediente: 4 linguri cu ulei de măsline 300 g piept de pui fără piele, tăiat în fâşii 3 ardei graşi roşii 12 măsline negre, fără sâmburi sucul de la 1/2 lămâie o mână […]
Mâncărică de pui
Mâncărică de pui din: piept de pui, morcovi, dovlecel, ardei capia, ceapa verde, usturoi, rosii, telina, ardei iute, pasta de tomate, ulei, malai, varza rosie. Ingrediente: doua piepturi de pui doi morcovi un dovlecel doi ardei capia doua legaturi ceapa verde 3 catei de usturoi 4 rosii o telina mica o tija de telina un […]
Pofta buna!
Arata bine mancarica de pui