Rulouri cu marmelada din: aluat de patiserie, marmelada de portocale, zahar brun, suc de portocale. Ingrediente: 300 g aluat de patiserie ¼ cana marmeladă de portocale 3 linguri de zahăr brun 3 linguri de suc de portocale Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul la 160C. Intindeti aluatul într-un dreptunghi mare. Se întinde marmelada uniform peste […]
Reteta zilei: Marmeladă de mere, gutui si pere
PrinteazaMarmelada de mere, gutui si pere din: gutui, pere, zahar, apa si mere cretesti.
Ingrediente:
- 4 kg gutui sănătoase
- 4 kg pere tari
- 4 kg zahăr (sau doar 2 kg, dacă doriţi o marmeladă acrişoară)
- 6 linguri apă
- 4 kg mere creţeşti, roşii şi tari
Mod de preparare:
Tai fructele felii şi le cureţi de sâmburi, cotor şi părţile de coajă pătate.
Pui fructele la fiert cu puţină apă într-o oală pe măsură, întâi la foc iute, apoi după primul clocot, la foc molcom, să iasă culoarea din coji.
Când s-au înmuiat ca o pastă, adaugi zahărul şi laşi să fiarbă puţin, până se leagă bine zeama, de-abia să se se învârtă făcăleţul.
Laşi marmelada să se răcească, apoi o pui în borcane şi o aşezi pe raftul din cămară.
Marmeladă de mere, gutui si pere
Pofta buna!
Mere coapte cu marmelada din: mere, dulceata, albus, zahar. Ingrediente: 2 mere 2-3 linguriţe marmeladă de fructe 1/2 albuş 2 linguriţe cu zahăr pudră Mod de preparare: Spălaţi fructele, curăţaţi-le de coajă, scoateţi-le casa seminţelor folosind un cuţit ascuţit si umpleţi-le cu dulceaţă. Aşezaţi-le în formă de sticla incasabila si tineţi în cuptorul cald […]
Prajiturele cu marmelada din: nuca, zahar, marmelada, unt. Ingrediente: 200 g nucă măcinată 125 g zahăr pudră 2-3 linguri cu marmeladă de caise zahăr vanilinat 1 lingură cu unt Mod de preparare: Amestecăm în castron nuca măcinată cu zahărul, legăm amestecul cu marmeladă de caise şi frământăm pasta obţinută. Parfumăm cu zahăr vanilinat, mai […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- marmelada de mere
Imi place marmelada, sper sa-mi iasa