Reteta zilei: Mic dejun cu cartofi si bacon
PrinteazaMic dejun cu cartofi si bacon din: bacon, sunca, ceapa, cartofi, dressing, paine, branza cheddar, oua, lapte, sare.
Ingrediente:
- 400gr bacon, tocat
- 400gr sunca, tocata
- 1 ceapa, tocata
- 2 cartofi, cuburi
- dressing, dupa preferinta
- 12 felii de paine, cuburi
- 3 cani branza cheddar
- 8 oua
- 3 cani lapte
- 1/2 lingurita de sare
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare, gatiti baconul la foc mediu pana se rumeneste, se scoate din tigaie si se scurge.
Pastrati 2 linguri de grasime in tigaie. Adaugati cartofii si gatiti aproximativ 5-7 minute.
Adaugati sunca si ceapa. Gatiti si adaugati dressing-ul.
Intr-un vas termorezistent adaugati jumatate din cantitatile de cuburi de paine, amestecul de cartofi, baconul, sunca si branza.
Repetati procesul cu restul de ingrediente.
Intr-un castron mare, se bat ouale, se adauga laptele si sarea.
Se toarna peste tot. Acoperiti si dati la frigider peste noapte.
Scoateti din frigider cu 30 de minute inainte de coacere.
Coaceti, descoperit, la 170C timp de 65-70 de minute.
Mic dejun cu cartofi si bacon
Pofta buna!
Pilaf de Orez cu Șofran din: orez, apa, sofran, ulei de masline, ceapa, usturoi, sare, piper, stafide, nuci. Pilaf-ul de orez cu șofran este un fel de mâncare simpla, dar eleganta, care aduce arome bogate și o culoare aurie frumoasă pe masa dvs. Acest fel de mâncare este popular în bucătăria persană și în alte […]
Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță
Andive Umplute cu Somon și Ouă de Prepeliță din: andive, somon, oua de prepelita, smantana, marar, sare, piper. Andivele umplute reprezintă o alegere perfectă pentru un aperitiv sau o gustare elegantă, cu arome proaspete și texturi bogate. Această rețetă aduce împreună ingrediente de calitate, cum ar fi somonul fumé, ouăle de prepeliță și andivele crocante, […]