Mic dejun cu ou si frunze de sfecla din: frunze de sfecla, ceapa, usturoi, ulei de masline, otet balsamic,mustar dijon, mustar, sare, piper, oua, paine.
Ingrediente:
1 legatura frunze de sfecla
2 cepe, tocate
2 catei de usturoi, tocat
1 lingura ulei de masline
1½ linguri otet balsamic
2 lingurite mustar dijon
2 lingurite seminte de muștar
½ linguriță de sare
piper, dupa gust
4 oua, ochiuri
4 felii de pâine
Mod de preparare:
Pregatiti ingredientele.
Tocati frunzele de sfecla.
Se încălzește uleiul de măsline într-o cratiță la foc mediu.
Adaugati ceapa tocata si usturoiul tocat și gatiti timp de câteva minute.
Adaugati frunzele tocate, muștar, oțet balsamic, sare și piper.
Se amestecă bine pentru a se combina și se acoperă.
Gatiti cateva minute.
Pe fiecare felie de paine puneti amestec de frunze de sfecla si garnisiti cu cate un ou.
Mic dejun grecesc cu oua, branza si bacon din: oua, unt, sare, felii subţiri de bacon, măsline verzi, brânză de oaie sau de capră, roşii sau ardei graşi. Ingrediente: 4 ouă proaspete 1/2 linguriţă unt sare 150 g felii subţiri de bacon măsline verzi 50 g brânză de oaie sau de capră 2 roşii sau ardei graşi Mod de preparare: […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.