Steak de Miel cu Chimichurri din: miel, ulei, sare, piper, patrunjel, usturoi, oregano, ardei, otet, zeama de lamaie. Această rețetă îți va transforma masa într-o experiență gastronomică de neuitat, combinând textura fragedă a cărnii de miel cu prospețimea ierburilor și picăntura usturoiului din chimichurri. Reteta Steak de Miel cu Chimichurri Ingrediente: Pentru Steak-ul de Miel: […]
Reteta zilei: Miel cu sote de fasole verde
PrinteazaMiel cu sote de fasole verde din: miel, usturoi, chimne, suc de lamaie, ceapa, supa, pasta de tomate, scortisoara, zahar, fasole verde, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 kg carne de miel cu os
- 8 catei de usturoi
- 1 lingurita chimen
- sucul de la 1 lamaie
- 2 cepe, feliate
- 500ml supa
- 5-6 linguri pasta de tomate
- 1 bat scortisoara
- 1-2 linguri zahar
- 3 cani fasole verde
- sare si piper
- 2 linguri patrunjel tocat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 160 ° C. Dati carnea de miel cu usturoi, chimen, ulei, suc de lămâie, sare și piper.
Se încălzește o cratita si se rumeneste carnea pe toate laturile. Se adaugă ceapa și se incorporeaza supa.
Se adauga pasta de tomate, condimente și zahăr. Se acoperă și se da la cuptor 2- 3 ore.
Se scoate din cuptor și se toarnă sosul într-o alta cratita.
Mutati ceapa la marginea vasului și dati la cuptor, neacoperit, timp de 20 minutes.
Intre timp, se adaugă fasolea in sosul fierbinte și se fierbe până când este frageda si sosul este ingrosat.
Se taie carnea și se servește cu sos și fasole. Se decoreaza cu patrunjel.
Miel cu sote de fasole verde
Pofta buna!
Miel la Rotisor și Cuptor – Mechoui: Istorie, Rețete și Variații
Miel la Rotisor și Cuptor – Mechoui: Istorie, Rețete și Variații. Mechoui, cu originile sale profund înrădăcinate în cultura berberă, este mai mult decât un simplu fel de mâncare; este o tradiție, o celebrare și o artă. Acest preparat, care se bazează pe simplitatea și puritatea ingredientelor, a fost transmis de-a lungul generațiilor, evoluând de-a […]