Reteta zilei: Mini Frittata cu branza feta si ciuperci
PrinteazaO reteta savuroasa de Mini Frittata cu branza feta si ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, branza de vaci, branza feta, ceapa verde, oua, condimente si piper.
Ingrediente:
- 200 g ciuperci feliate
- 2 lingurite ulei de măsline
- 1/2 ceasca branza de vaci degresata
- 3/4 ceasca branza feta maruntita
- 3 linguri ceapa verde taiata rondele
- 6 oua, batute
- 1/2 lingurita condimente dupa gust
- piper negru
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 190C. Pulverizati ulei de masline in 6 forme de briose. Se spală feliile de ciuperci intr-o strecurătoare și se usuca cu prosoape de hartie.
Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie mare si gatiti ciupercile pana cand tot lichidul se evapora, iar ciupercile sunt ușor rumenite, aproximativ 6-8 minute. Puneti in formele de briose cate un strat de ciuperci.
Adaugati peste ciuperci cate un strat de branza de vaci, un strat de branza feta maruntita si un strat de ceapa verde. Bateti oualele. Adaugati in forme.
Cu o lingurita amestecati usor. Coaceți mini frittata aproximativ 30 de minute. Se serveste fierbinte.
Mini Frittata cu branza feta si ciuperci
Pofta buna!
Incoming search terms:
- briose cu ciuperci
Astea zici ca sunt briose
Arata bine
Merita incerca ca arata foarte bine
Like
Hai ca-mi place!