Reteta zilei: Mini tarte cu gutui si crema mascarpone
PrinteazaMini tarte cu gutui si crema mascarpone din: aluat, gutui, zahar brun, mascarpone, smantana si zahar pudra.
- 1 foaie aluat pentru foietaj
- 1-2 gutui
- zahar brun
pentru crema mascarpone:
- 200g mascarpone
- 100g smantana
- 4 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Aluatul se lasa sa se decongeleze, dupa care se taie in patratele si se aseaza in forme speciale unse cu margarina solida.
Gutuile se spala, se inlatura cotorul si se taie in cubulete. Formele cu aluat se umplu cu cubuletele de gutui si se presara zahar brun.
Mini tartele astfel obtinute se introduc in cuptorul preincalzit pana cand aluatul este copt, aproximativ 20 minute, verificandu-se din cand in cand sa nu se arda.
Crema mascarpone se pregateste astfel: toate ingredientele se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza.
Cand mini tartele cu gutui s-au racit, acestea se orneaza cu crema mascarpone si se presara peste ele bilute decorative.
Mini tartele cu gutui si mascarpone sunt un desert delicios, usor de preparat, pe care va invitam cu drag sa-l incercati.
Mini tarte cu gutui si crema mascarpone
Pofta buna!
ce dragute sunt! 🙂
Mini tartele astea cu gutui cred ca-s o nebunie, sa-mi dai si mie una 🙂
sunt asa frumusele, sigur mi-ar placea
Vreau sa incerc si eu mini trtele astea
Ce bine arata, vreau si euuuu, vreau si euuuuuuu
Ce desert delicios
Vreau si eu sa gust din tartele astea
Ce bine arata, imi ploua in gura, vreau si eu 🙂