Reteta zilei: Minibriose cu cafea
PrinteazaMinibriose cu cafea din: faina de migdale, cafea, praf de copt, nucsoara, sare, ou, ulei de cocos, sirop de artar, vanilie, ciocolata, lapte.
- 1/2 cana făină de migdale
- 1 lingurita cafea
- ¼ lingurițe praf de copt
- ¼ lingurița nucșoară măcinată
- 1 praf de sare
- 1 ou
- 2 linguri de ulei de cocos
- 2 linguri sirop de arțar
- ½ lingurita vanilie
Ingrediente topping:
- 60gr ciocolată neagra topita
- 2 linguri de lapte de cocos
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeți o tava de mini briose.
Într-un blender, combinați toate ingredientele uscate pentru brioșe si procesati pana se omogenizeaza.
Adăugați ingredientele umede pentru brioșe. Se amestecă pana la omogenizare.
Umpleți tava de briose.
Coaceti 8-9 minute.
Lăsați brioșele să se răcească.
Pregatiti topping-ul, intr-un bol combinați laptele și ciocolata si dati la microunde timp de 30 de secunde si mai dati la microunde încă 15 secunde.
Adaugati topping pe fiecare mini briosa, apoi serviti!
Minibriose cu cafea
Pofta buna!