Reteta zilei: Minibriose cu cafea

Printeaza

Minibriose cu cafea din: faina de migdale, cafea, praf de copt, nucsoara, sare, ou, ulei de cocos, sirop de artar, vanilie, ciocolata, lapte.

Ingrediente pentru briose: Minibriose cu cafea

  • 1/2 cana făină de migdale
  • 1 lingurita cafea
  • ¼ lingurițe praf de copt
  • ¼ lingurița nucșoară măcinată
  • 1 praf de sare
  • 1 ou
  • 2 linguri de ulei de cocos
  • 2 linguri sirop de arțar
  • ½ lingurita vanilie

Ingrediente topping:

  • 60gr ciocolată neagra topita
  • 2 linguri de lapte de cocos

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeți o tava de mini briose.

Într-un blender, combinați toate ingredientele uscate pentru brioșe si procesati pana se omogenizeaza.

Adăugați ingredientele umede pentru brioșe. Se amestecă pana la omogenizare.

Minibriose cu cafea

Umpleți tava de briose.

Coaceti 8-9 minute.

Lăsați brioșele să se răcească.

Minibriose cu cafea

Pregatiti topping-ul, intr-un bol combinați laptele și ciocolata si dati la microunde timp de 30 de secunde si mai dati la microunde încă 15 secunde.

Adaugati topping pe fiecare mini briosa, apoi serviti!

Minibriose cu cafea

Minibriose cu cafea

Minibriose cu cafea

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.