Reteta zilei: Mix de carnati cu naut si cartof dulce

Printeaza

Mix de carnati cu naut si cartof dulce din: carnati, ulei de masline, usturoi, cartof dulce, piper cayenne, boia de ardei, praf de chili, sare, piper, naut, patrunjel.

Ingrediente: 

  • 2 ​​cârnați, felii
  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 cartof dulce, decojit, ras
  • 1 varf de cutit piper cayenne
  • ¼ lingurita boia de ardei afumat
  • ¼ linguriță praf de chili
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 cană de năut
  • ¼ ceasca patrunjel
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat, pentru garnitura

 

Mod de preparare:

Puneti o tigaie mare la foc mediu si adaugati ulei. Se adaugă carnatii si gatiti timp de 5 minute.

Transferati pe o farfurie si pastrati deoparte.

Așezați tigaia înapoi la foc mediu și se adaugă ulei de măsline, usturoi și cartofii rasi.

Asezonati cu piper cayenne, boia de ardei, praf de chili, sare, piper și acoperiti, gatind pentru 5-7 minute.

Adaugati năut, patrunjel, carnatii si gatiti timp de 1 minut.

Transferati pe o farfurie si se presara patrunjel tocat.

Serviti imediat.

 

Mix de carnati cu naut si cartof dulce

Mix_de_carnati_cu_naut_si_cartof_dulce_08

 

Pofta buna!

 

 

 

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne

Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin.   Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]

 

Mix de legume cu usturoi si ghimbir

Mix de legume cu usturoi si ghimbir din: dovleac, apa, sos de soia, tahini, otet de orez, fulgi de ardei iute, seminte de susan, ulei, ciuperci, ardei gras, telina, ceapa, mazare, ghimbir, usturoi, carne gatita. Reteta low carb Ingrediente: 240gr dovleac copt, rupt fasii cu o furculita 30ml apa 3 linguri sos de soia 5 […]

Mix de salata cu branza brie

Mix de salata cu branza brie din: salata verde, salata romano, salata radicchio, patrunjel, ceapa verde, ulei de masline, ceapa, usturoi, branza brie, otet, suc de lamaie, mustar dijon. Ingrediente: 1/2 salata verde, spalata si maruntita 1/2 salata romano, spalata si maruntita 1/2 salata radicchio, spalata si maruntita 1/2 legatura patrunjel, tocat 4 fire ceapa […]

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Cam multe prin reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.