Reteta zilei: Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Printeaza

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie din: dovlecei, unt, usturoi, ciuperci, parmezan, sare, piper.

 

 

Ingrediente: 

  • 1-2 dovlecei sau zucchini
  • 2 linguri unt
  • 1 cățel de usturoi, tăiat în felii subțiri
  • ½ cana ciuperci feliate
  • parmezan
  • sare si piper, dupa gust

 

 

 

Mod de preparare:

Radeti dovleceii.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie
Incalziti unt la foc mediu și se adauga usturoi.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Gatiti timp de 3-4 minute. Transferati intr-un castron.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie
In aceeasi tigaie gatiti ciupercile pana cand se inmoaie.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Se adauga dovleceii și gatiti pentru 2 minute. Opriti focul.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie
Adaugati usturoiul si se amesteca.

Se condimentează după gust cu sare și piper, parmezan si se serveste preparatul cald.

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

Mix de dovlecei cu ciuperci si usturoi la tigaie

 

Pofta buna!

 

 

Dovlecei cu ciuperci

Dovlecei cu ciuperci din: dovlecei, ciuperci, ardei, ceapa, oua, mozzarella, orez, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei 5-6 ciuperci 1 ardei roşu 1/2 ceapă mozzarella 6 ouă de prepeliţă 1 mână de orez 1 cană supă de legume mărar verde sare ulei   Mod de preparare: Dovleceii se taie pe lung în jumătăţi, îndepărtând capetele. Se […]

 

Mancare de dovlecei cu ciuperci

Mancare de dovlecei cu ciuperci din: dovlecei, morcovi, ciuperci, ceapa, usturoi, rosii cherry, patrunjel, ulei, sare. Ingrediente: 3 dovlecei 2 morcovi 4 ciuperci albe o ceapa 2 catei de usturoi 3 rosioare cherry cateva fire de patrunjel ulei sare   Mod de preparare: In cratiţa cu ulei se pun la călit morcovii trecuţi prin răzătoarea […]

 

Gazpacho de Dovlecei și Mentă: Rafinament și Prospețime în Fiecare Înghițitură

Gazpacho de Dovlecei și Mentă: Rafinament și Prospețime în Fiecare Înghițitură din: dovlecei, ardei gras, castravete, rosii, ceapa, usturoi, iaurt, menta, ulei de masline, sare, piper, gheata. Reteta este o reinterpretare răcoritoare a clasicului gazpacho spaniol, introducând o notă de prospețime și delic

atețe prin combinarea dovleceilor suculenți cu aroma revigorantă a mentei. Această supă rece, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-mix-dovlecei-ciuperci-usturoi-tigaie html

1 comentariu

  1. Foarte bun mixul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.