Legume în pat crocant din: dovlecei, ceapa, cartof, patrunjel, oua, lapte, unt, foi de placinta, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 3 dovlecei (500 g) 1 ceapa mica 1 cartof 2 fire de patrunjel tocat 2 oua 250 ml lapte 50 g unt 8 foi de placinta 5 linguri ulei de masline sare piper […]
Reteta zilei: Mix de legume la cuptor cu mozzarella
PrinteazaMix de legume la cuptor cu mozzarella din: vinete, ceapa, dovlecei, porumb, ciuperci, ardei gras, usturoi, ulei de masline, ierburi aromate, rosii cherry, mozzarella, sare, piper, masline.
Ingrediente:
- 1 kg mix de legume (vinete, ceapa, dovlecei, porumb, ciuperci)
- 1 ardei gars, maruntit
- 1-2 catei de usturoi, tocat
- 2 linguri ulei de masline
- 2 linguri ierburi aromate
- 225gr rosii cherry
- 115gr mozzarella, rasa
- sare si piper
- masline
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 220C. Taiati bucati legumele.
Transferati legumele intr-un vas termorezistent. Asezonati cu sare si piper, stropiti cu ulei de masline.
Amestecati si dati la cuptor pentru 20 de minute.
Adaugati ierburile, rosiile si presarati mozzarella. Mai dati la cuptor inca 5-10 minute.
Garniti cu masline si serviti.
Mix de legume la cuptor cu mozzarella
Pofta buna!
poate iti place si:
Sufleu de gulii cu costiţă din: pulpa de porc, telemea, smantana, frunze de spanac, patrunjel, ulei de masline, sare si piper. Ingrediente: 150 g pulpa de porc fara os 200 g telemea rasa 150 g smantana 500 g frunze de spanac patrunjel 3 linguri ulei de masline sare piper Mod de preparare: Incingi cuporul […]
Pofta buna!
Arata foarte bine legumele la cuptor