Reteta zilei: Mix de migdale si caju caramelizate

Printeaza

Mix de migdale si caju caramelizate din: miere, ulei de masline, sare, piper cayenne, caju, migdale.

 

 

Ingrediente: 

  • 2 linguri de miere
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite de sare
  • 1 linguriță de piper cayenne
  • 200g caju nesărate
  • 200g migdale

 

 

Mod de preparare: 

Se amestecă mierea, uleiul de masline, sare si piper cayenne împreună într-un castron.

Adăugați caju si migdale si amestecati bine.

Se pregateste o tavă de copt cu hartie de copt si se transfera mixul de caju si migdale.

Dati la cuptor și rumeniti la 180 ° C timp de 15 minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

 

Mix de migdale si caju caramelizate

Mix de migdale si caju caramelizate

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Desert cu nuci, cajuu si migdale

Desert cu nuci, cajuu si migdale din: migdale, cajuu, lapte, zahar, sofran, cardamom, nuci.   Ingrediente:  8 migdale, inmuiate si decojite 7 cajuu 2 cani lapte 3 linguri zahăr 1 praf șofran cardamom nuci pisate   Mod de preparare: Faceți cate o pastă de migdale și cajuu. Pueti utiliza lapte. Aduceti laptele la fiert si […]

Reteta zilei: Tofu cu masala si pasta de caju cu migdale

Tofu cu masala si pasta de caju cu migdale din: tofu, pasta de ghimbir cu usturoi, praf de coriandru, piure de rosii, sare, ulei, ceapa, usturoi, ghimbir, turmeric, coriandru, garam masala, migdale, caju, pasta de tomate, varza.   Ingrediente pentru tofu: 1 cutie tofu 1-2 lingurite pasta de ghimbir cu usturoi 1 varf de cutit […]

 

Quinoa cu caju

Quinoa cu caju din: apa, suc de ananas, quinoa, suc de lamaie, rodii, coaja de portocala, menta, caju, fulgi de cocos. Daca preferati mai dulce adaugati 20 gr sirop de artar sau nectar de agave dupa ce ati gatit quinoa. Daca preferati sa fie mai cremoasa incorporati putin iaurt vegan in quinoa. Puteti inlocui rodiile […]

Pasta de dovlecei cu migdale

Pasta de dovlecei cu migdale din: migdale, zucchini, ceapa, marar, usturoi, sirop de lamaie, sare, susan. Ingrediente: 150 g migdale 3 zucchini 2 cepe 2 legături mărar 2 căţei de usturoi, 1 strop suc de lămâie sare după gust puțin susan     Mod de preparare: Se lasă migdalele la înmuiat timp de 8 ore. […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Anca Constantin

    Prea multa chinuiala pentru nimic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.