Reteta zilei: Mix de muraturi in otet de mere

Printeaza

Mix de muraturi in otet de mere din: ridichi, otet de mere, apa, ardei iute, sirop de artar, sare, fulgi de ardei, seminte de mustar.

 

Ingrediente: 

  • 2 legaturi de ridichi feliate
  • 1 ceasca de otet de mere
  • 1 cană de apă
  • 2 ardei iuti, feliati
  • 3 linguri de sirop de artar
  • 2 lingurite de sare
  • 1 lingurite de fulgi de ardei rosu
  • 1 lingurițe de semințe de muștar

 

Mod de preparare:

Feliati ridichiile. Puneti ridichiile in borcan, adaugati ardeii deasupra.

Intr-o cratiță mică la foc mediu, se adaugă oțet, sirop, apă, fulgi de ardei rosu, seminte de mustar si sare.

Se aduce la fierbere, amestecând.

Se toarnă in borcan.

Lasati sa se raceasca la temperatura camerei apoi se acopera si se da la rece.

Serviti dupa cateva zile.

 

Mix de muraturi in otet de mere

Mix_de_muraturi_in_otet_de_mere_03

 

Pofta buna!

 

 

Ardei umpluti cu varza (alba sau rosie)

Ardei umpluti cu varza (alba sau rosie) din: ardei gras, varza, saramura. Ingrediente: 7 kg ardei gras 6 kg varza 4 l saramura       Mod de preparare: Se aleg ardei grasi, sanatosi, mai mari si nevatamati, se scot cotoarele, se curata bine de seminte si se spala. Se lasa la scurs pe un […]

 

Reteta zilei: Mix de morcov cu ridiche alba marinate

Mix de morcov cu ridiche alba marinate din: morcov, ridiche alba, zahar, sare, apa, otet. Ingrediente:  1 morcov 1 ridiche alba ¼ ceasca de zahăr sare 1 cana apă ½ ceasca oțet     Mod de preparare: Se curata legumele si se dau pe razatoare. Se amesteca ușor morcovii cu zahăr și sare. Se adaugă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Antoanela Marescu

    Foarte buna muraturile astea

  2. Pun si eu anul asta muraturile in felul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.