Mix de paste si orez cu legume si sos din: dovlecei, fenel, dovleac, ceapa, ardei iute, rosii, ulei de masline, usturoi, otet balsamic, sare, piper, menta, patrunjel, mustar dijon, lamaie, paste de orez, orez, supa.
Paste fara gluten cu legume din: paste fara gluten, ulei, mozzarella, rosii, masline, anghinare, rucola. Ingrediente: 150 g paste fără gluten 2 linguri ulei de măsline 8 mini bile de mozzarella sau caş proaspăt 100 g roşii deshidratate 3 linguri măsline negre 75 g inimi de anghinare din conservă tăiate in două o mână bună […]
Paste cu legume noi din: pene, mazare, sparanghel, bob, branza de capra, busuioc, sare, piper. Ingrediente: 250 g pene integrale 200 g mazăre congelată 200 g sparanghel verde congelat 200 g bob congelat 100 g brânză de capră proaspătă 2 linguri busuioc tăiat cu foarfecă sare piper Mod de preparare: Puneţi bobul şi mazărea în […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.