Escalop de pui cu morcovi din: piept de pui, vin, telina, dafin, morcovi, rosii, verdeata, sare, piper. Ingrediente: 400 ml supă de pui 100 ml vin alb 1 tijă de ţelină, tăiată mărunt 1 legătură de pătrunjel 1 frunză de dafin 4 piepţi de pui, fără piele şi os 1 mână de morcovi baby curăţaţi […]
Reteta zilei: Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
PrinteazaMorcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza din: morcovi, ulei de masline, sare, piper, sos pesto, crema de branza, miere.
Ingrediente:
- 1 kg morcovi, feliati pe lungime
- 1-2 linguri ulei de măsline
- ½ lingurita sare
- 1 vârf de cuțit de piper
- 4 lingurite sos pesto
- 4 linguri crema de branza
- 2 lingurite de miere
Mod de preparare:
Pregatiti morcovii.
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt.
Asezati morcovii in tava și se stropesc cu ulei de masline si se presara cu sare si piper.
Coaceți timp de 15-20 de minute. Scoateți din cuptor si transferati in farfurii.
In fiecare farfurie adaugati cate 1 lingurita sos pesto si cate 1 lingura crema de branza.
Garnisiti cu cate o jumatate de lingurita de miere si serviti.
Morcovi copti cu topping de sos pesto si crema de branza
Pofta buna!
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi
Pulpe de pui la cuptor cu morcovi din: pulpe de pui, morcovi, ceapa, ulei, caju, frunze de coriandru, miere, sos de ardei iute, coaja de portocala, lime, otet, piure de rosii, ghimbir. Ingrediente: 8 pulpe de pui 300-400 g de morcovi tineri 2 cepe, taiate in rondele groase 1 linguri ulei de floarea soarelui 50 g […]
Pofta buna!
Imi plac mult
Am sa incerc,pare grozav!