Reteta zilei: Mousse de cajuu cu cacao

Printeaza

Mousse de cajuu cu cacao din: cajuu, sirop de agave, ulei de cocos, vanilie, pudra de cacao, ciocolata, fructe.

Ingrediente: 

  • 1 cană cajuu, inmuiate in apa 6 ore
  • 2 linguri de sirop de agave
  • 4 lingurițe ulei de cocos
  • 1 pastaie de vanilie
  • ½ ceasca de apa
  • 2 linguri pudră de cacao
  • ciocolata rasa si fructe, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Combinați toate ingredientele în vasul unui blender si procesati pentru 3-4 minute, răzuind periodic vasul, până când amestecul este cremos și pufos.

Mousse de cajuu cu cacao
Se răcește o oră.

Mousse de cajuu cu cacao
Serviți cu ciocolata razuita si fructe, dupa preferinta.

Mousse de cajuu cu cacao

Mousse de cajuu cu cacao

Mousse de cajuu cu cacao

 

Pofta buna!

 

 

Mousse de ciocolată cu portocale

Mousse de ciocolată cu portocale din: ciocolata, oua, zahar, unt, coaja de portocala, zeama de portocala, frisca, felii de portocala. Ingrediente: 200 g ciocolată 4 ouă 4 linguri zahăr 50 g unt 1 lingură coajă de portocală proaspăt rasă 3 linguri zeamă de portocală frișcă și felii de portocală pentru decor     Mod de […]

Reteta zilei: Mousse de ciocolata cu portocale

Mousse de ciocolata cu portocale din: smantana, coaja de portocala, suc de portocala, oua, otet, zahar, ciocolata, felii de portocale. Ingrediente: 1 cană smantana 2 linguri coaja de portocala 1 lingură suc proaspăt de portocale 3 ouă ⅛ lingurițe oțet 2 linguri zahăr 240gr ciocolată maruntita felii de portocale, pentru servire     Mod de […]

Mousse de somon

Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: sare piper 200 g file de somon 1 lingură sos de roşii zeama de la 1/2 lămâie 50-75 g iaurt 1 linguriţă ulei măsline   Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care […]

Mousse de lamaie si coacaze

Mousse de lamaie si coacaze din: biscuiti, unt, gelatina, lamai, crema de branza, zahar, vanilie, frisca, coacaze. Ingrediente: 90 g biscuiţi digestivi 50 g unt 4 foi de gelatină 2 lamai 200 g cremă de brânză 3 linguri zahăr pudră coajă de lămâie rasă extract pur de vanilie esenţă de migdale 200 g frişcă menta […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.