Mousse de ciocolată cu portocale din: ciocolata, oua, zahar, unt, coaja de portocala, zeama de portocala, frisca, felii de portocala. Ingrediente: 200 g ciocolată 4 ouă 4 linguri zahăr 50 g unt 1 lingură coajă de portocală proaspăt rasă 3 linguri zeamă de portocală frișcă și felii de portocală pentru decor Mod de […]
Reteta zilei: Mousse de cajuu cu cacao
PrinteazaMousse de cajuu cu cacao din: cajuu, sirop de agave, ulei de cocos, vanilie, pudra de cacao, ciocolata, fructe.
Ingrediente:
- 1 cană cajuu, inmuiate in apa 6 ore
- 2 linguri de sirop de agave
- 4 lingurițe ulei de cocos
- 1 pastaie de vanilie
- ½ ceasca de apa
- 2 linguri pudră de cacao
- ciocolata rasa si fructe, pentru servire
Mod de preparare:
Combinați toate ingredientele în vasul unui blender si procesati pentru 3-4 minute, răzuind periodic vasul, până când amestecul este cremos și pufos.
Serviți cu ciocolata razuita si fructe, dupa preferinta.
Mousse de cajuu cu cacao
Pofta buna!
Reteta zilei: Mousse de ciocolata cu portocale
Mousse de ciocolata cu portocale din: smantana, coaja de portocala, suc de portocala, oua, otet, zahar, ciocolata, felii de portocale. Ingrediente: 1 cană smantana 2 linguri coaja de portocala 1 lingură suc proaspăt de portocale 3 ouă ⅛ lingurițe oțet 2 linguri zahăr 240gr ciocolată maruntita felii de portocale, pentru servire Mod de […]
Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: sare piper 200 g file de somon 1 lingură sos de roşii zeama de la 1/2 lămâie 50-75 g iaurt 1 linguriţă ulei măsline Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care […]
Mousse de lamaie si coacaze din: biscuiti, unt, gelatina, lamai, crema de branza, zahar, vanilie, frisca, coacaze. Ingrediente: 90 g biscuiţi digestivi 50 g unt 4 foi de gelatină 2 lamai 200 g cremă de brânză 3 linguri zahăr pudră coajă de lămâie rasă extract pur de vanilie esenţă de migdale 200 g frişcă menta […]