Mousse cu ciocolata alba si zmeura din: ciocolata, albus, zahar, zmeura, smantana. Ingrediente: 150 g de ciocolată albă, ruptă în bucăţi 4 albuşuri 60 g de zahăr tos 160 ml de smântână pentru frişcă 6 linguri de zmeură, pasate sau mixate într-un robot 1 mână de zmeură proaspătă, pentru decor Mod de preparare: Se […]
Mousse de ciocolata si cirese din: cirese, zahar, ciocolata, oua, frisca. Ingrediente: 100 g de cireşe, fără sâmburi 2 linguri de zahăr 2-3 cireşe cu tot cu codiţe, pentru decor Pentru mousse: 150 g de ciocolată neagră (cu 70% cacao), ruptă bucăţi 2 ouă, separate 4 linguri de frisca Mod de preparare: Se pun cireşele […]
Reteta zilei: Mousse de ciocolata neagra cu nuci
Mousse de ciocolata neagra cu nuci din: ciocolata nagra, cacao, apa, zahar, nuci, tofu. Ingrediente: 80-100gr ciocolata neagra 3-4 linguri cacao 75 ml apa fierbinte zahăr nuci prăjite tocate, pentru garnitura 300gr tofu Mod de preparare: Omogenizati bine tofu la blender. Pastrati deoparte. Topiti ciocolata neagra si se amesteca 25ml apa fierbinte, pastrati deoparte. Se […]
Reteta zilei: Mousse de lamaie
Mousse de lamaie din: iaurt, suc de lamaie, zahar, gelatina, zahar vanilat, frisca, limoncello. Ingrediente: 180 g iaurt 100 ml suc de lamaie 80 g de zahăr 3 foi de gelatină 1 linguriță zahăr vanilat 120 ml frișcă 3 linguri limoncello Mod de preparare: Se amestecă iaurtul cu sucul de lamaie si zaharul. Inmuiati gelatina […]