Mousse de ciocolata cu aroma de avocado din: avocado, curmale, ciocolata neagra, pudra de cacao, lapte, nectar de agave, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata, menta.
Ingrediente:
2 avocado coapte, decojite si fara samburi
4 curmale, fara samburi
1/4 ceasca de ciocolata neagra
1/4 ceasca pudra de cacao
1 cana lapte
1 lingura de nectar de agave
1 lingurita esenta de vanilie
Fulgi de ciocolata, pentru servire
menta proaspata, pentru servire
Mod de preparare:
Topiti ciocolata la foc foarte mic.
Intr-un castron se adauga avocado si curmalele, ciocolata topita, pudra de cacao, esenta de vanilie si nectarul de agave.
Bateti cu mixerul si incorporati laptele, bateti pana la omogenizare.
Impartiti in 4 forme. Dati la rece pentru 30 de minute, scoateti si serviti cu fulgi de ciocolata si menta proaspata.
Mousse de somon din: file de somon, sos de rosii, ulei, iaurt, lamaie, sare, piper. Ingrediente: sare piper 200 g file de somon 1 lingură sos de roşii zeama de la 1/2 lămâie 50-75 g iaurt 1 linguriţă ulei măsline Mod de preparare: Se sărează şi se piperează 200 g file de somon, după care […]
Mousse de lamaie si coacaze din: biscuiti, unt, gelatina, lamai, crema de branza, zahar, vanilie, frisca, coacaze. Ingrediente: 90 g biscuiţi digestivi 50 g unt 4 foi de gelatină 2 lamai 200 g cremă de brânză 3 linguri zahăr pudră coajă de lămâie rasă extract pur de vanilie esenţă de migdale 200 g frişcă menta […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Ce-mi palce cum a iesit